Forretter
198,- Carpaccio av okse med pesto, parmesan, ruccola, pinjekjerner og balsamicosirup
(L, SI, HL, NØ)
179,- Jordskokksuppe med jordskokkchips
(GL:HV, L, SI, HL)
198,- Tomat og hvitvinsdampet blåskjell. Servert med grillet focaccia og aioli.
(L, HL, SI, SK, BL, SN, GL:HV)
hovedretter FISK
395,- Dagens ferske fisk med tilbehør
(F, HL, SI, L, SE)
419,- Grillet tørrfisk med chorizo saus, tomatconcasse og bakte småpoteter
(F, HL, SI, L)
279,- Hjemmelaget fiskegrateng med fisk, reker, makaroni, råkost, småpoteter, bacon og aioli
(F, L, E, HL, SK, SI, SN, GL:HV)
398,- Bacalao serveres med brød og smør
(F, L, HL, GL:HV)
249,- Kremet fiskesuppe servert med brød og smør
(F, HL, GL:HV)