Nydelige smaker og lun atmosfære

I 2013 åpnet vi dørene for Bark i Harstad. Vårt ønske var å skape et spiseri med lun atmosfære, fokus på mat av høy kvalitet og god drikke til. Vi ble tatt svært godt imot av våre flotte gjester.

Etter ni år tok vi i desember 2022 spranget og flyttet over i et nytt og større lokale på Larsneset. Vi har fått en fantastisk plassering helt nede ved havet i Harstad sentrum. Den lune atmosfæren i restauranten vi er blitt så godt kjent for, har vi selvfølgelig videreført. Men i tillegg, og kanskje i kontrast til, får våre gjester også nyte en helt unik panoramautsikt mot Vågsfjorden, de majestetiske fjellene og det magiske nordnorske lyset gjennom alle fire årstider.

Du som gjest vil også oppleve at nærheten til naturen og kjærligheten til matkultur vil gå igjen i vår meny. Vi vil komponere lekker husmannskost med gode smaker, akkompagnert av gode viner og annen drikke. I tillegg får du servert tapas i ulike varianter. Så langt det er mulig setter vi vår ære i å tilby nordnorske råvarer når de er på sitt aller beste.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!