Har du lyst i å jobbe i en av Nord-Norges mest unike restauranter?

Bark åpnet dørene for første gang i 2013. i Harstad sentrum. I desember 2022 tok vi sats og flyttet vi inn i nye spektakulære lokaler helt på kaikanten i Harstad sentrum. Med et nybygd lokale, har vi skapt en lun atmosfære med fantastisk utsikt over fjorden. Vi har også nesten doblet kapasiteten i restauranten og har i tillegg et eksklusivt chambre séparée i lokalet.

For oss i Bark er vårt fokus å tilby våre gjester en god opplevelse når de besøker oss. Vi mener den beste måten å gjøre dette på er god mat laget på gode råvarer, hyggelig bevertning og lun atmosfære.

Med økt kapasitet og flere gjester som besøker oss, søker vi:

  • Kokker/kokkelærling
  • Servitører

Hvem søker vi?

For å trives best sammen med oss, må du være en glad person som liker tidvise hektiske dager. Du må være glad i mennesker og sørge for at gjestene våre får en god opplevelse hos oss. Du lar deg ikke stresse så lett, men jobber effektivt.

Vi er ikke så opptatt av hva du har gjort tidligere. Det viktigste er at du passer inn hos oss og har lyst å jobbe i bransjen. Har du ingen erfaring som servitør, er det heller ingen problem. Vi sørger for at du får opplæring og er trygg på jobben din her hos oss.

Som kokk eller kokkelærling kommer du også inn i et miljø hvor vi jobber sammen og tar vare på hverandre.

Vi har gode ordninger er hos oss. Dersom du er student, kan du fint kombinere studiene med jobb hos oss.

For mer informasjon om stilling, kom gjerne innom oss eller kontakt Chanett Gjeitanger på telefon: 95882766
Du kan selvsagt også nå oss på epost: post@bark.as

Søknad med CV sendes til post@bark.as.
Vi ansetter fortløpende.